Intensity

Met intensity training naar meer spiermassa

Voor wie?

Wil je fitter worden, veel calorieën verbranden en afvallen, en wil je dat op een leuke en inspirerende manier aanpakken? Dan is Intensity echt iets voor jou. Plezier in sporten, het groepsgevoel en het behalen van persoonlijke doelen staan bij Intensity centraal.

Deze toegankelijke, maar intensieve training is geschikt voor iedereen: jong, oud, gevorderd en beginnend. Tijdens de groepslessen van Intensity word je op jouw niveau uitgedaagd om jouw conditie te verbeteren.

Je traint dus op je eigen niveau, maar wel in groepsverband. Dat is wel zo gezellig. We moedigen elkaar aan en versterken onderling onze band met leuke spelelementen. Zo word je gemotiveerd het maximale uit jezelf te halen en te sporten met zichtbare resultaten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Op dit moment zijn alle indoor lessen buiten en bevinden wij ons naast de gymzaal.
Normaal trainen we samen in een ruime gymzaal met behulp van verschillende attributen en door oefeningen te doen waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. Je bent in beweging zonder dat daar fitnessapparaten bij nodig zijn. Hopelijk mag dit ook weer vanaf september.

De training bestaat uit verschillende onderdelen, denk aan krachtcircuits, intervaltrainingen, tabata’s en allerlei spelvormen. We beginnen altijd met een warming-up en eindigen met een cooling-down. Je weet van tevoren nooit welke workout je te wachten staat. Zo blijft de training altijd verrassend. Door onze intensieve en uitdagende lessen en onze enthousiaste, motiverende trainers ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis. Bewegen was nog nooit zo leuk als bij Intensity.

Wat kost het?

€21,95 per maand inclusief Bootcamps

Waar en wanneer?

In Lelystad:
Op maandagen om 19:00
Op woensdagen om 19:00

In Dronten:
Op dinsdagen om 19:00 uur
Op donderdagen om 19:30 uur