Trainers

Filja

Filja (32)

Ik ben een Personal Trainer die u begeleidt en traint op een professionele manier. Ik bied fysieke trainingen die zowel het lichaam als de geest gezonder en sterker maken. Belangrijk is dat de trainingen leuk zijn! Daarnaast ben ik iemand die graag warmte overbrengt, een overschot aan motivatie heeft en er alles aan doet jouw gewenste resultaat samen te behalen. Ik zorg dat je trots op jezelf wordt.

Ik ben specialist op het gebied van persoonlijke trainingsbegeleiding voor afvallen en aankomen, krachttraining, voeding coaching en leefstijl ondersteuning.

Mail Filja

Eric

Eric (34)

Ik ben een Personal Trainer die jou met al mijn kennis met elk gewenst doel op weg kan helpen naar een betere versie van jezelf. Ik ben een trainer die up-to-date is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de belastbaarheid van het menselijk lichaam. Zelf werk ik naast mijn eigen onderneming ook in het weekend voor de NTI/AALO om toekomstige professionals in de fitnessbranche op te leiden. Ik ben iemand die serieus aan het werk gaat, realistische korte en lange termijn doelen stelt en er alles uit haalt. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat mijn trainingen ook FUN zijn. Bij mij gaat kennis altijd gepaard met een lach en een grap. Ik stop al mijn creativiteit in leuke spellen te spelen voor de training start. Dit maakt het trainen met mij leuk.

Ik ben specialist op het gebied van persoonlijke trainingsbegeleiding voor afvallen en aankomen, preventieve training, functionele training, training bij fysieke klachten, krachttraining, revalidatie, voeding coaching en leefstijl ondersteuning.

Mail Eric

Abygail

Abygail (31)

Ik doe de opleiding Fitness Trainer A & B aan NL Actief.  Met Passie en energie zorg ik voor een goed verzorgde training. Op dit moment geef ik binnen FIT12 Small Group Training, Bootcamp en Personal Training onder toeziend oog van de gecertificeerde trainers binnen de club.

Phy Ivo Du

Phy Ivo Du (23)

Ik ben een echte sportfanaat en heb inmiddels al vele sporten beoefend. In het verleden ben ik actief geweest met o.a korfbal en vechtsporten.
Momenteel ben ik mijn opleiding tot gym docent aan het afronden en hou ik mij bezig met Crossfit, Weightlifting en skiën.
Ik ben een kalm persoon met een duidelijke visie en creëer graag veel structuur in mijn trainingen.
Naast het vele sporten kun jij mij bij FIT12 tegenkomen als invaltrainer bij verschillende trainingen of in de PTstudio!

Rik van Dijk

Rik van Dijk (24)

Al mijn hele leven ben ik bezig met sport, als kind deed ik veel aan voetbal en basketbal en daarom wil ik van mijn hobby mijn werk maken.
Ik ben inmiddels bijna afgestudeerd aan de CALO als docent lichamelijke opvoeding. Aan het eind van mijn tienerjaren begon ik steeds meer passie voor de krachtsport te ontwikkelen en op deze manier kwam ik in aanraking met FIT12. Mijn interesse’s in sport zijn erg breed maar kan zelf erg genieten van krachttraining en kan ook erg goed de discipline op brengen om een strak schema te volgen. Ik ben een sociaal dier en vind het contact met mensen erg leuk. Ik ben bij FIT12 actief als trainer voor de bootcamp, SGT en PT. Doordeweeks ben ik regelmatig in de studio te vinden om zelf te trainen!

Lijkt dit jou wat? Probeer het gewoon gratis!