Trainers

Filja

Filja (30)

Ik ben een Personal Trainer die u begeleidt en traint op een professionele manier. Ik bied fysieke trainingen die zowel het lichaam als de geest gezonder en sterker maken. Belangrijk is dat de trainingen leuk zijn! Daarnaast ben ik iemand die graag warmte overbrengt, een overschot aan motivatie heeft en er alles aan doet jouw gewenste resultaat samen te behalen. Ik zorg dat je trots op jezelf wordt.

Ik ben specialist op het gebied van persoonlijke trainingsbegeleiding voor afvallen en aankomen, krachttraining, voeding coaching en leefstijl ondersteuning.

Mail Filja

Eric

Eric (32)

Ik ben een Personal Trainer die jou met al mijn kennis met elk gewenst doel op weg kan helpen naar een betere versie van jezelf. Ik ben een trainer die up-to-date is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de belastbaarheid van het menselijk lichaam. Zelf werk ik naast mijn eigen onderneming ook in het weekend voor de NTI/AALO om toekomstige professionals in de fitnessbranche op te leiden. Ik ben iemand die serieus aan het werk gaat, realistische korte en lange termijn doelen stelt en er alles uit haalt. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat mijn trainingen ook FUN zijn. Bij mij gaat kennis altijd gepaard met een lach en een grap. Ik stop al mijn creativiteit in leuke spellen te spelen voor de training start. Dit maakt het trainen met mij leuk.

Ik ben specialist op het gebied van persoonlijke trainingsbegeleiding voor afvallen en aankomen, preventieve training, functionele training, training bij fysieke klachten, krachttraining, revalidatie, voeding coaching en leefstijl ondersteuning.

Mail Eric

Jorden

Jorden (21)

Ik ben een Personal Trainer die u de structuur en rust bied een goed programma te volgen waar progressie en resultaat op nummer 1 staan. Ik zal je motiveren om jouw doelstelling te halen. Ik vind het belangrijk dat je je bij mij veilig voelt en dat ik een luisterend oor zal zijn. Je weet waar je bij mij aan toe bent.

Ik ben specialist op het gebied van persoonlijke trainingsbegeleiding en ik ben momenteel bezig met (top)atleten te laten zien waar toe ze in staat zijn wanneer ze structuur krijgen in hun training, voeding en recuperatie.

Mail Jorden

Lijkt dit jou wat? Probeer het gewoon gratis!