Voeding

VOEDING IS BELANGRIJK
HOE GAAN WIJ DAAR MEE OM?

Waarom voedingsbegeleiding? 

Jouw trainingsresultaten zijn voor 80% te danken aan het juiste dieet. Voeding is dus niet weg te denken uit het trainingsschema voor een fitter lichaam. Of je nu wilt afvallen, gespierder wilt worden of aan een betere conditie werkt, de juiste voeding is van doorslaggevend belang. Daarom biedt Fit12 jou de voedingsbegeleiding die jij nodig hebt om jouw doelen te realiseren.

Voeding heeft niet alleen invloed op jouw lichaamsgewicht, vetpercentage en spiermassa, maar bepaalt ook hoe jij je voelt, of jij lekker in je vel zit. Door goed te eten ben je gezonder, energieker, presteer je beter en ga je er beter uitzien. Onze professionele en ervaren voedingsspecialisten staan klaar om jou de passende begeleiding te geven die jij nodig hebt.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een passend dieet dat op jouw trainingsschema is afgesteld. Zo krijg je op rustdagen en trainingsdagen de juiste hoeveelheid kcal binnen. Het dieet dat wij persoonlijk voor jou opstellen biedt een goede balans en verdeling van eiwitten, vetten, koolhydraten en vezels, afgesteld op jouw trainingsschema en specifieke doelstellingen.

Jouw lichaam heeft voldoende eiwitten nodig om optimaal te herstellen na een training. Vetten zijn van groot belang voor een goede hormoonhuishouding. Daarom zorgen we ervoor dat jij niet alleen voldoende, maar ook de juiste soorten vetten binnenkrijgt. Een goede balans tussen verzadigde en enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten is cruciaal

Koolhydraten geven jou de energie om goede sportprestaties te leveren. Daarbij is een juiste verdeling van koolhydraten op rust- en trainingsdagen belangrijk om de gewenste resultaten te halen. Tenslotte zijn voldoende vezels, die je binnen krijgt via groenten en fruit, essentieel voor een goede spijsvertering.

 

Moet ik me altijd aan het schema houden?

Natuurlijk mag je af en toe van het schema afwijken, maar wij adviseren dat wel zo weinig mogelijk te doen als je zo snel mogelijk resultaten wilt behalen. In de schema’s staan de voedingswaarden per product vermeld. Zo kun je gemakkelijk een bepaald product voor een ander gelijkwaardig product vervangen. Het staat jou vrij daarin te improviseren.

Waarom werken jullie niet met een app?

Omdat wij voor 100% maatwerk leveren, werken we niet met standaard schema’s. Iedereen is uniek en daarom verdient iedereen zijn eigen unieke schema. Ook gaan wij altijd voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Een voedingsapp beantwoordt volgens ons niet aan die eisen. Bovendien vinden we het overbodig dat jij elke dag je voeding op een app moet gaan bijhouden. Jij kiest wat jij lekker vindt.

Wat wij garanderen

 • geen poeders of pillen
 • geschikt voor vegetariërs
 • wij houden rekening met lactose- en glutenintoleranties
 • heerlijke gerechten
 • 100% maatwerk
 • jij kiest wat jij lekker vindt om te eten.
 • het avondeten kan door het hele gezin gegeten worden
 • meer dan genoeg variatie
 • jouw voeding leidt tot optimaal resultaat
 • persoonlijke meetmomenten
 • persoonlijk contact met je coach
 • gewone voeding, je mag bijvoorbeeld gewoon brood eten als je dat wilt

Hoe gaat het in z’n werk?

 

1

Intake gesprek & meeting

We beginnen met een intakegesprek, waarin we luisteren naar jouw wensen. Vervolgens meten we jouw vetpercentage met een professionele 7-puntshuidplooimeting. Ook meten we je gewicht en stellen een aantal vragen om jouw behoefte aan kcal zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen.

2

Voedingsschema opstellen

Uit onze menukaart kies je vervolgens twee dagmenu’s, een voor trainingsdagen en een voor rustdagen. Elk menu bestaat uit een ontbijt, lunch, tussendoortje en avondsnack. Onze menu’s zijn geheel op maat samengesteld voor jouw specifieke doelen. Voor het avondeten kies je een gerecht uit een door ons ontwikkeld kookboek waarin recepten staan die bij jouw schema’s passen. Zo eet je altijd gevarieerd en precies wat jij nodig hebt. Wij leveren 100% maatwerk. De gerechten zijn lekker en kunnen door het hele gezin gegeten worden.

3

Maandelijks evalueren

Elke maand doen we een tussenmeting en naar aanleiding daarvan kun je weer uit compleet andere dagmenu’s kiezen. Je krijgt een nieuw kookboek mee naar huis met geweldige recepten op maat. De voedingsbegeleiding duurt altijd drie maanden, waarna er in overleg een nieuw traject van drie maanden van start kan gaan.

Gebalanceerd en lekker eten? Schrijf je nu in!

Hebben wij uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake. De kosten bedragen €49,95 per maand voor een periode van drie maanden. Wilt u voeding combineren met sporten? Dan bestaat er ook de mogelijkheid tot een combinatie pakket:

Voedingsbegeleiding met onbeperkt groepslessen voor slechts €64,95 per maand!

Naast voedingsbegeleiding ook trainen? Bekijk onze trainingen!