Bootcamp

Met z’n allen naar een fitter lichaam

Voor wie is de bootcamp?

Wil jij fitter worden, spieren kweken, afvallen, en lijkt het je leuk dat in groepsverband te bereiken? Dan is bootcamp het helemaal voor jou. Bij Bootcamp gaat het naast het behalen van je persoonlijke doelen om plezier en groepsgevoel. In combinatie met onze andere trainingen is Bootcamp de ideale manier om snel resultaten te boeken.

Iedereen is van harte welkom: zowel jong als oud, zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Je hoeft geen topconditie te hebben om deel te nemen, maar je moet wel op een rustig tempo kunnen hardlopen. Je wordt voor jouw niveau voldoende geprikkeld en uitgedaagd, of je nu een beginner of een gevorderde bent.

Je traint in groepsverband, maar wel op je eigen niveau. Door onderling een hechte band te scheppen en elkaar te motiveren haal je het maximale uit jezelf en leiden jouw inspanningen tijdens Bootcamp tot zichtbare resultaten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je traint gezamenlijk in de buitenlucht en zomers doen we dit op het strand en omgeving van het strand. Het groepsgevoel staat gedurende de trainingen voorop. Voor de verschillende oefeningen maken we handig gebruik van de omgeving en van ons eigen lichaamsgewicht.

We passen onderdelen van populaire obstacle runs toe en maken gebruik van een ruim assortiment aan voorwerpen en materialen, zoals kettlebells, tractorbanden, touwen, hamers, zandzakken en boomstammen. We zetten tijdens Bootcamp uiteenlopende trainingsmethoden in, denk aan HIIT-workouts, agillity, tabata, krachtcircuits, reactie trainingen, teambuilding activiteiten en nog veel meer.

We hebben verschillende trainingslocaties in Lelystad waar de omgeving vele opties biedt voor gevarieerde en verrassende oefeningen. We trainen bijvoorbeeld op het strand, in het park, op het dakterras maar ook op locaties met veel steen en harde ondergronden. Elke les is anders en verveelt daarom nooit. Onze professionele trainers en uitdagende oefeningen en spelvormen maken dat je altijd tevreden en voldaan huiswaarts keert.

Bootcamp staat voor plezier, humor en groepsgevoel. Jaarlijks bezoeken we met onze club meerdere obstacle runs in Nederland, wat een extra impuls geeft aan onze teamspirit. Jouw deelname aan Bootcamp levert jou bovendien een beduidend fitter en gezonder lichaam op. Je traint altijd met zichtbaar resultaat.

Wij organiseren ook Morning Bootcamp op woensdag. Wij verzamelen in het woldpark bij het nieuwe calisthenics park Lelybarz om 09:00 uur. Tijdens de wintermaanden duiken we bij slecht weer in de studio, dit communiceren we via een Bootcamp WhatsApp groep. De overige tijd zijn we altijd buiten aan het trainen. Voor meer informatie, zie Morning Bootcamp.

Wat kost het?

€28,95 per maand onbeperkt voor alle groepslessen

Waar en wanneer?
Op dinsdagen verzamelen wij bij het nieuwe calisthenics park Lelybarz en beginnen dan om 20:00 uur
Op donderdagen verzamelen we bij de studio om 20:00 uur
En op zaterdagen verzamelen we op het strand om 10:00 uur

BELANGRIJK!
Per 1 april 2024 zijn we doordeweeks weer op het strand en verzamelen we op dinsdag en donderdag bij Strand Houtribhoek 1.
Op dinsdagavond 20:00 en woensdagochtend 09:00 zullen wij verzamelen in het woldpark bij het nieuwe calisthenics park Lelybarz.
Parkeren kan dan ook gratis bij het oude pannenkoekenhuis, nu heet dit 4 fusion. Adres wold 11-8.
Donderdag avond 20:00 verzamelen we bij de studio (Neringpassage 133) en trainen we rondom de stad.
Zaterdag blijven we het hele jaar op en omgeving strand trainen. Adres: Strand Houtribhoek 1