Over FIT12

Welkom bij FIT12

Iedereen stapt met verschillende redenen een sportclub binnen. Je hebt jezelf bijvoorbeeld duidelijke doelen gesteld, je gaat vooral voor de ontspanning en gezelligheid, of je bent een beginner en wilt graag wegwijs gemaakt worden. Een ding is zeker, sporten is voor iedereen ontzettend gezond en daarom is iedereen van harte welkom bij Fun Intelligent Training, FIT12. Wij zorgen voor de training die bij jou past.

Wij bieden een breed scala aan trainingsprogramma’s, zoals Intensity en onze bootcamps. Je kunt bij ons trainingen in groepsverband volgen of kiezen voor Personal Training, Duo Personal Training of Small Group Training (tot max. 7 personen).

Onze trainingen worden geleid door gediplomeerde trainers, die jou de nodige persoonlijke aandacht en motivatie verschaffen voor een succesvolle workout. Ook hebben wij voedingsspecialisten in dienst die jou praktische adviezen kunnen geven om af te vallen, op gewicht te blijven of spieren te kweken.

Wij organiseren de trainingen in Lelystad  en vinden plaats op inspirerende locaties in de openlucht en in onze eigen privé-Personal Training studio.

Gratis proefles aanvragen? Schrijf je nu in!