Bedrijfs uitje & Kinderfeestjes

Zocht je nog een tof uitje?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden Bedrijven Bootcamp aan en Kids Bootcamp.

Wat bieden wij?

BEDRIJVEN BOOTCAMP.
Organiseer jij een bedrijfsuitje? Geweldig om samen met je collega’s aan teambuilding te doen. Dit is het ultieme uitje om te zorgen dat jullie plezier beleven binnen het team. Met elkaar op een andere manier samenwerken brengt ook weer verfrissing en nieuwe energie. Je gaat de grootste lol beleven met elkaar. Ook al ben je niet fysiek in staat dit te kunnen doen, zijn er genoeg leuke taken om Bootcamp wat je wel kunt doen. Dan heb je aan de Bootcamp trainer een goede creatieve duizendpoot. Kosten bespreekbaar. Ligt eraan hoelang, waar en wat jullie als bedrijf precies willen. Heel veel is mogelijk.

KIDS BOOTCAMP
Een uniek Bootcamp kinderfeestje waar de jarige in het middelpunt staat. Het feestje is voor max. 10 kinderen. Grotere groepen is zeker bespreekbaar. Het geschikt voor jongens en meisjes en we vinden het altijd leuk iets persoonlijks van de jarige te horen. Waar hij of ij vn houd. Dn kunnen we dit misschien meenemen in het feestje. Dat maakt het nog persoonlijker.  We beginnen met schminken (dat hoeft niet als de jarige dat liever niet wilt), daarna maken we de before groepsfoto, na de foto gaan we aan de slag met verschillende individuele en teamspellen. Denk aan een estafette race, Boomstamslepen, Sleeduwen, Ringhangen, Bandflippen, Touwtrekken.
De jarige krijgt van ons een cadeautje en alle kinderen een diploma.

De kosten zijn €60,- in totaal excl. drinken en eten.
Dat zouden jullie elf kunnen meenemen of als we op het strand gaan Bootcampen bij Eetcafe @ the Beach kunnen verkrijgen.

Onze feestjes kunnen op dinsdag, vrijdag en zaterdag worden gegeven.