Personal training

Onder persoonlijke begeleiding goed trainen

Personal Training is een serieuze investering in jouw lichaam, gezondheid en zelfvertrouwen. We bieden jou een totaalpakket aan training, coaching en voedingsbegeleiding om de doelen die jij voor ogen hebt te realiseren.

Wij geven jou de juiste kennis en skills mee waar je je hele verdere leven je voordeel mee doet. Uiteindelijk heb je helemaal geen trainer meer nodig, want wij leiden jou op jouw eigen personal trainer te worden. De full service die PT biedt, is het geld daarom meer dan waard.

Wat bieden wij met de 60 minuten training?

In sessies van 60 minuten bieden we jou het complete pakket van PT. In elke sessie werken we aan de doelen die jij jezelf gesteld hebt. Jouw wensen en behoeften staan tijdens de sessies centraal. Onze professionele trainers bieden jou de juiste begeleiding, coaching en weten jou zo te motiveren dat jij het maximale uit jezelf haalt. Zij zijn er voor dat extra duwtje in de rug.

Hoe gaat het in z’n werk?

Voordat we met de PT-sessies starten, plannen we een intakegesprek. Je maakt kennis met onze gediplomeerde en ervaren trainers. Het intakegesprek draait om jou. We willen weten welke doelen jij precies wilt bereiken en wat jouw mind-set is. Wij bieden jou vervolgens het juiste trainings- en voedingsaanbod. Onze diensten zijn voor 100% gericht op de klant, wij leveren altijd maatwerk.

30 minuten PT-sessies

In plaats van de reguliere sessies van 60 minuten, kun je er ook voor kiezen sessies van een half uur af te nemen. Deze sessies zijn geschikt voor wie specifieke problemen wil aanpakken. Ook als je weinig tijd hebt en je wilt je gewoon 30 minuten lang keihard in het zweet werken, ook dan zijn deze PT-sessies iets voor jou.

Als je met een specifiek probleem kampt, bijvoorbeeld door een blessure, bieden PT-sessies van 30 minuten uitkomst. Stel, je bent bij de fysiotherapeut uitbehandeld, maar je wilt de spieren in het probleemgebied versterken, dan kunnen onze trainers in samenspraak met jouw fysiotherapeut een passend trainingsplan opstellen.

PT-sessies van 30 minuten zijn ook zeer geschikt voor wie zijn of haar performance op bepaalde onderdelen wil verbeteren. Stel, je doet mee aan de obstacle runs en je hebt moeite met de monkey bars, dan zijn PT-sessies van 30 minuten ideaal om jouw performance van die specifieke oefening te verbeteren. In deze korte training zit voedingsbegeleiding niet ingegrepen.

90 minuten PT-sessies

Met dit pakket neem je bewust een half uur extra PT af. Het voordeel daarvan is dat we niet op de klok hoeven te kijken. De extra tijd kan in overleg aan verscheidene doeleinden besteed worden, bijvoorbeeld extra verbrandingsoefeningen. Dit pakket is tevens een uitkomst voor wie geen tijd heeft voor twee sessies PT per week en daarom extra tijd voor één keer wil inboeken.

Wat kost het?

60 minuten, €54,95 per sessie