Morning Bootcamp

Goedemorgen! Samen in actie

Voor welke fanatiekelingen is deze bootcamp?

Wil jij fitter worden en afvallen, heerlijk vroeg in de ochtend en wil je daar graag samen met andere aan werken? Kies dan voor Morning Bootcamp. Door elkaar te motiveren bereiken we allemaal sneller onze doelen. Met name in combinatie met onze andere groepslessen is Morning Bootcamp de manier om snel van de overtollige kilo’s af te komen.

Plezier en groepsgevoel staan centraal. Deze Bootcamp is er voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Je hoeft geen topconditie te hebben om deel te nemen, maar je moet wel op een rustig tempo kunnen hardlopen. Je wordt in overeenstemming met jouw niveau voldoende uitgedaagd en onze trainers zien erop toe dat je jezelf niet overbelast.

Je werkt in groepsverband aan jouw conditie en lichaam. Door onderling een hechte band op te bouwen, ervaringen met andere leden te delen en elkaar te motiveren haal je het maximale uit de trainingen. En dat levert zichtbare resultaten op.

Hoe gaat het in z’n werk?

Morning Bootcamp komt op hetzelfde neer als onze reguliere Bootcamp, maar is vroeg in de ochtend. Voor meer informatie, zie Bootcamp.

Wat kost het?

€28,95 per maand onbeperkt voor alle groepslessen

Waar en wanneer?

Morning Bootcamp vindt plaats op woensdag om 09:00 uur in Lelystad.
We verzamelen in het woldpark bij het nieuwe calisthenics park Lelybarz
In de wintermaanden duiken we bij slecht weer onze studio in.