Trainen in Lelystad

Wij heten jou van harte welkom bij FIT12 Lelystad. Wij gaan graag met jou in gesprek om het trainingsprogramma te vinden dat het best past bij jouw wensen en doelstellingen. Bij ons heb je keus uit een breed scala aan trainingprogramma’s: Intensity, Bootcamp, MAMA Bootcamp, Kick30, Suspension30 en naast training bieden wij ook Voedingsbegeleiding.

Ons team bestaat uit ervaren en gediplomeerde trainers die jou de juiste technieken aanleren en motiveren het maximale uit jezelf te halen. Bij ons train je altijd op je eigen niveau, ook wanneer je in groepsverband traint. We hebben voedingsspecialisten in dienst voor praktische adviezen over het beste dieet om af te vallen, op gewicht te blijven of spieren te kweken.

Bij FIT12 kun je in groepsverband trainen, maar je kunt ook kiezen voor Personal Training, Duo Personal Training of Small Group Training (tot max. 5 personen). Onze trainingen vinden plaats op diverse uitdagende locaties in de open lucht, in een ruime gymzaal of in onze eigen studio in Lelystad.

Intensity

Met deze workout werk je aan spierkracht en conditie. In een ruime gymzaal wissel je gezamenlijk diverse oefeningen af. Denk aan krachtcircuits, intervaltrainingen, tabata’s, en meer. Je doet ook veel aan krachttraining waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. In elke les staat je weer wat anders te wachten, zo worden de lessen nooit eentonig. De workouts zijn geschikt voor jong en oud en voor sporters van alle niveaus. Onze trainers zorgen ervoor dat jij voldoende geprikkeld en uitgedaagd wordt. Intensity is dus tegelijkertijd toegankelijk en uitdagend. Wil jij met plezier aan je lichaam werken met zichtbare resultaten, dan is Intensity echt is voor jou. Dit wordt gegeven in de gymzaal in de warande naast de DEEN supermarkt. Het adres is Haagwinde 2, 8245 HW Lelystad.

Bootcamp

Deze trainingen doen we gezamenlijk in de open lucht en maken gebruik van natuurlijke obstakels en attributen, zoals autobanden en boomstammen. Er komen veel oefeningen aan bod waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. Groepsgevoel en plezier staan bij onze bootcamps voorop. Onze bootcamps zijn er voor alle leeftijden en sporters van alle niveaus. Onze trainers zorgen ervoor dat de trainingen voor iedereen uitdagend blijven. Sporten is nog nooit zo leuk en gezellig geweest.

De Bootcamps verzorgen wij van 1 okt t/m 1 april in Batavia haven, verzamelplek Vliegent hert en van 1 april t/m 1 oktober op marina strand, adres: houtribhoek 1,

Twijfel niet langer en neem contact met ons op om een proefles of intakegesprek in te plannen. Je kunt ons altijd een bericht sturen of ons bellen op 06-16708383.

Woon je ook in lelystad? check ons!