Trainen in Lelystad

Wij heten jou van harte welkom bij FIT12 Lelystad. Wij gaan graag met jou in gesprek om het trainingsprogramma te vinden dat het best past bij jouw wensen en doelstellingen. Bij ons heb je keus uit een breed scala aan trainingsprogramma’s: Personal Training, Small Group Training, Bootcamp, Beach Bootcamp, Morning Bootcamp, Intensity en naast training bieden wij ook Voedingsbegeleiding.

Ons team bestaat uit ervaren en gediplomeerde trainers die jou de juiste technieken aanleren en motiveren het maximale uit jezelf te halen. Bij ons train je altijd op je eigen niveau, ook wanneer je in groepsverband traint. We hebben voedingsspecialisten in dienst voor praktische adviezen over het beste dieet om af te vallen, op gewicht te blijven of spieren te kweken.

Bij FIT12 kun je in groepsverband trainen, maar je kunt ook kiezen voor Personal Training, Duo Personal Training of Small Group Training (tot max. 7 personen). Onze trainingen vinden plaats op diverse uitdagende locaties in onze eigen Gym, in een ruime groepslessenzaal, Calisthenicspark of op het Marina strand van Lelystad.

INTENSITY

Met deze workout werk je aan spierkracht en conditie. In een ruime zaal wissel je gezamenlijk diverse oefeningen af. Denk aan krachtcircuits, intervaltrainingen, kickboksen, challenges, tabata’s, en meer. In elke les staat je weer wat anders te wachten, zo worden de lessen nooit eentonig. De workouts zijn geschikt voor jong en oud en voor sporters van alle niveaus. Onze trainers zorgen ervoor dat jij voldoende geprikkeld en uitgedaagd wordt. INTENSITY is dus tegelijkertijd toegankelijk en uitdagend. Wil jij met plezier aan je lichaam werken met zichtbare resultaten, dan is deze training echt iets voor jou. Dit wordt gegeven bij ons in de Gym. We zitten boen de Albert Heijn en het adres is Neringpassage 133, Lelystad.

Bootcamp

Deze trainingen doen we gezamenlijk in de open lucht en maken gebruik van natuurlijke obstakels en attributen, zoals boomstammen, truckerbanden, scheepstouw maar nemen ook uitdagende fitness attributen mee per les. Er komen veel oefeningen aan bod waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. Groepsgevoel en plezier staan bij onze bootcamps voorop. Onze bootcamps zijn er voor alle leeftijden en sporters van alle niveaus. Onze trainers zorgen ervoor dat de trainingen voor iedereen uitdagend blijven. Sporten is nog nooit zo leuk en gezellig geweest.

De Bootcamps verzorgen wij van vanaf 1 april dinsdags op Marina strand, adres: strand houtribhoek 1. Op woensdagochtend is de locatie het Calisthenics park in de Wold en op donderdag is de verzamelplek Neringpassage 133 boven bij onze gym en gaan we rondom de stad buiten trainen.

Twijfel niet langer en neem contact met ons op om een proefles of intakegesprek in te plannen. Je kunt ons altijd een bericht sturen of ons bellen op 06-16708383.

Woon je ook in lelystad? check ons!