INTENSITY

Met INTENSITY naar meer conditie en spiermassa

Voor wie?

Wil je fitter worden, veel calorieën verbranden en afvallen, en wil je dat op een leuke en inspirerende manier aanpakken? Dan is Intensity  echt iets voor jou. Plezier in sporten, het groepsgevoel en het behalen van persoonlijke doelen staan bij deze training centraal.

Deze toegankelijke, maar intensieve training is geschikt voor iedereen: jong, oud, gevorderd en beginnend. Tijdens de groepslessen van Intensity word je op jouw niveau uitgedaagd om jouw conditie en kracht te verbeteren.

Je traint dus op je eigen niveau, maar wel in groepsverband. Dat is wel zo gezellig. We moedigen elkaar aan en versterken onderling onze band met leuke spelelementen. Zo word je gemotiveerd het maximale uit jezelf te halen en te sporten met zichtbare resultaten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Wij geven elke maandag en woensdag van 20:00 tot 21:00 Intensity.

De training bestaat uit verschillende onderdelen, denk aan krachtcircuits, intervaltrainingen, kickboksen, tabata’s en allerlei spelvormen. We beginnen altijd met een warming-up en eindigen met een cooling-down. Je weet van tevoren nooit welke workout je te wachten staat. Zo blijft de training altijd verrassend. Door onze intensieve en uitdagende lessen en onze enthousiaste, motiverende trainers ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis. Bewegen was nog nooit zo leuk als bij Intensity.

Wat kost het?

€28,95 per maand inclusief Bootcamps

Waar en wanneer?

In Lelystad:
Op maandagen om 20:00
Op woensdagen om 20:00