Bootcamp

Met z’n allen naar een fitter lichaam

Voor wie is de bootcamp?

Wil jij fitter worden, spieren kweken, afvallen, en lijkt het je leuk dat in groepsverband te bereiken? Dan is bootcamp het helemaal voor jou. Bij Bootcamp gaat het naast het behalen van je persoonlijke doelen om plezier en groepsgevoel. In combinatie met onze Intensity training is Bootcamp de ideale manier om snel resultaten te boeken.

Iedereen is van harte welkom: zowel jong als oud, zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Je hoeft geen topconditie te hebben om deel te nemen, maar je moet wel op een rustig tempo kunnen hardlopen. Je wordt voor jouw niveau voldoende geprikkeld en uitgedaagd, of je nu een beginner of een gevorderde bent.

Je traint in groepsverband, maar wel op je eigen niveau. Door onderling een hechte band te scheppen en elkaar te motiveren haal je het maximale uit jezelf en leiden jouw inspanningen tijdens Bootcamp tot zichtbare resultaten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je traint gezamenlijk in de buitenlucht op verschillende locaties. Het groepsgevoel staat gedurende de trainingen voorop. Voor de verschillende oefeningen maken we handig gebruik van de omgeving en van ons eigen lichaamsgewicht.

We passen onderdelen van populaire obstacle runs toe en maken gebruik van een ruim assortiment aan voorwerpen en materialen, zoals kettlebells, tractorbanden, touwen, hamers, zandzakken en boomstammen. We zetten tijdens Bootcamp uiteenlopende trainingsmethoden in, denk aan HIIT-workouts, agillity, tabata, krachtcircuits, reactietrainingen, teambuildingstrainingen en nog veel meer.

We hebben trainingslocaties in Lelystad en Dronten waar de omgeving vele opties biedt voor gevarieerde en verrassende oefeningen. We trainen bijvoorbeeld op het strand, maar ook op locaties met veel steen en harde ondergronden. Elke les is anders en verveelt daarom nooit. Onze professionele trainers en uitdagende oefeningen en spelvormen maken dat je altijd tevreden en voldaan huiswaarts keert.

Bootcamp staat voor plezier, humor en groepsgevoel. Jaarlijks bezoeken we met onze club meerdere obstacle runs in Nederland, wat een extra impuls geeft aan onze teamspirit. Jouw deelname aan Bootcamp levert jou bovendien een beduidend fitter en gezonder lichaam op. Je traint altijd met zichtbaar resultaat.

Wij organiseren ook Morning Bootcamp op maandagen en woensdagen om 09:00 uur in Lelystad en op woensdag 10:30 in Dronten. Tijdens de wintermaanden duiken we bij slecht weer in Lelystad de studio in. Voor meer informatie, zie Morning Bootcamp.

Wat kost het?

€21,95 per maand inclusief groepslessen Intensity

Waar en wanneer?

In Lelystad:
Op dinsdagen om 20:30 uur
Op donderdagen om 20:00 uur
Op zaterdagen om 10:00 uur

In Dronten:
Op maandagen om 19:30 uur
Op woensdagen om 19:30 uur

Ga je met ons mee?

Wil je met ons mee naar een Strong Viking run?
Vraag dan de kortingscode bij ons aan! http://www.strongviking.nl