Small Group Training

Personal training voor een kleine groep

Voor wie?

Heb jij net dat beetje extra aandacht en begeleiding nodig tijdens het sporten? Dan is Small Group Training de beste en meest voordelige optie voor jou. Small Group Training maakt Personal Training betaalbaar. Waar jij ook aan wilt werken, met de intensieve begeleiding en coaching van SGT behaal je snel zichtbare resultaten.

SGT is er voor jong en oud en voor beginners en gevorderden. Een beginner leert bijvoorbeeld eerst de techniek voor een goede squat, terwijl een gevorderde zich bezighoudt met overhead-squats en het aanscherpen van zijn of haar personal record van een bepaalde oefening.

Binnen SGT kun je werken aan je houding, spierkracht, gewicht, spiermassa, een sterkere rug en een goede conditie. We gaan graag in gesprek over de doelen die jij wilt behalen en stemmen het trainingsprogramma van SGT daaropaf.

Wat bieden wij?

Je sport in groepen van drie tot maximaal zes personen met een professionele en ervaren trainer die jou de nodige persoonlijke aandacht biedt. Hij zorgt ervoor dat de trainingen op jouw niveau aansluiten en je voldoende uitgedaagd wordt. Zo maak je in korte tijd grote stappen voorwaarts.

Beginners en gevorderden trainen zij aan zij, want iedereen volgt zijn of haar eigen route. We houden rekening met zwakke polsen, ruggen, knieën en schouders, zodat deelnemers zich niet overbelasten of blessures oplopen. We werken met diverse materialen en zorgen daarbij altijd dat er voldoende aandacht en controle is voor het correct uitvoeren van de oefeningen. Bovendien maken we jouw resultaten meetbaar, zodat je jouw voortgang op de voet kunt volgen.

Elke maand organiseren we twee challanges. Dat zijn leuke uitdagingen, zoals binnen één minuut je persoonlijke record vestigen op de monkey bar, het aantal kilo dat je in vier banen heen en weer kunt duwen op een slee, en diverse snelheidsuitdagingen, denk bijvoorbeeld aan een kettlebell run en trainingen met battle ropes.

Hoe gaat het in z’n werk?

Eerst plannen we een intakegesprek, waarin we jouw wensen en doelstellingen bespreken. We nemen het programma door en stippelen jouw route uit. Ook voeren we een aantal gezondheidstests uit en leggen het systeem van SGT uit. Je schrijft je vervolgens in bij een groep op een vast tijdstip in het rooster. Als je een keer niet kunt en je wilt van groep wisselen, dan kun je dat via onze besloten Facebookgroep regelen.

Een training bestaat altijd uit twee rondes waarin het hele lichaam aan bod komt. In de eerste ronde werken we aan de grote bewegingen van het lichaam en aan de core. Tijdens de tweede ronde is er ruimte voor speciale oefeningen ter verbetering van houding, de groei van specifieke spieren en het verbeteren van motoriek. We starten de trainingen altijd met uitvoerige stretchoefeningen en mobilisatie van de spieren en gewrichten. Elke training doen we een nieuwe en verrassende warming-up, zodat jouw lichaam in gereedheid wordt gebracht om optimaal te presteren.

Tijdens de trainingen houden wij jouw voortgang bij en elke maand wisselen we van trainingsschema. Zo zien wij erop toe dat jij voldoende uitgedaagd en geprikkeld wordt om maximaal rendement uit de trainingen te halen, zonder jezelf te overbelasten.

Kan ik ook deelnemen als ik fysiotherapie volg?

Heb jij een aangepast programma nodig in overleg met jouw fysio? Geen enkel probleem. Onze trainers nemen graag contact op met jouw specialist voor een trainingsprogramma op maat dat rekening houdt met de eisen van jouw fysiotherapeut.

Wat wij garanderen:

  • kleine groepen van 3 tot 6 personen
  • een betaalbaar alternatief voor Personal Training
  • houdingcorrecties
  • fitheidstesten
  • een trainingsschema op maat
  • we voorkomen blessures en overbelasting
  • voor beginners en gevorderden
  • trainen in een privé-studio, wij zijn geen sportschool

Wat kost het?

Voor 1x per week, €39,95 per maand

Waar en wanneer?

In de PT-studio in Lelystad Neringpassage 133