FITKIDS

Verbeteren van de motoriek en basisvaardigheden met veel plezier!

Voor wie is FITKIDS?

Wil jij graag in een veilige en speelse omgeving werken aan jouw conditie? Dan is FITKIDS het helemaal voor jou. Bij FITKIDS gaat het naast het behalen van je persoonlijke doelen om plezier en groepsgevoel. Wij streven ernaar om spelenderwijs de beweegkwaliteit van jouw lichaam te verbeteren en tegelijkertijd te werken aan het zelfvertrouwen. Je leert plezier te maken met anderen maar je leert ook samen te werken en je eigen grenzen te verleggen. Wij werken met kleine en vaste groepen van maximaal 10 personen.

Iedereen tussen de 4 en 16 jaar is van harte welkom, wij delen jou in op basis van jouw leeftijd. De indelingen zijn : 4 tot 8 jaar, 8 tot 12 jaar en 12 tot 16 jaar. Je hoeft geen topconditie te hebben om deel te nemen, maar je moet wel inzet tonen! Je wordt voor jouw niveau voldoende geprikkeld en uitgedaagd, of je nu een beginner of een gevorderde bent.

Wil jij sterker worden? Afvallen? Sneller leren rennen of werken aan jouw uithoudingsvermogen? Dat kan allemaal bij FITKIDS en dan leren we jou ook nog eens te slingeren als een aap, te boksen als een prof en je gaat kennis maken met onze krachtslee!

Hoe gaat het in z’n werk?

Je traint gezamenlijk in een groep van maximaal 10 leeftijdsgenoten in onze studio. Plezier en respect staat gedurende de trainingen voorop. Voor de verschillende oefeningen maken we gebruik van ons eigen lichaamsgewicht en een ruim assortiment aan voorwerpen en materialen, zoals kettlebells, tractorbanden, touwen, hamers, zandzakken, ballen, bokszakken, stokken en nog veel meer!

Elke les is anders en verveelt daarom nooit. Onze professionele trainers en uitdagende oefeningen en spelvormen maken dat je altijd tevreden en voldaan huiswaarts keert. We spelen veel spellen maar zorgen er ook voor dat jij er erg fit van gaat worden! Kom gerust eens langs voor een proefles en ervaar het zelf!

Wat kost het?

€19,95 per maand voor 1x per week

€34,95 per maand voor 2x per week

Waar en wanneer?

Wij zijn op dit moment actief op het strand van Lelystad:
adres: Houtribhoek 1
Maandag om 17:00 uur  4 tot 8 jaar

Woensdag om 17:00 uur  10 tot 16 jaar

Donderdag om 17:00 uur  9 tot 12 jaar

Bij 3 of meer nieuwe aanmeldingen kunnen wij op afwijkende tijden een nieuwe groep starten. Mail gerust voor meer info.