BURN

Maximaal vet verbranden met BURN in 30 min!

(Op dit moment is er geen BURN)
Voor wie?

Wil je fitter worden, veel calorieën verbranden en afvallen, en wil je dat op een leuke en inspirerende manier aanpakken? Heb je behoefte aan meer persoonlijke aandacht dan bij een normale groepsles? Druk schema? Dan is BURN echt iets voor jou. Variatie, coaching en het behalen van persoonlijke doelen staan bij BURN centraal.

Deze toegankelijke, maar intensieve training is geschikt voor iedereen: jong, oud, gevorderd en beginnend. Tijdens de groepslessen van BURN word je op jouw niveau uitgedaagd om jouw conditie te verbeteren. De coaches letten door de kleine groepen erg goed op de juiste houding en uitvoering en zorgen op deze wijze ervoor dat jij alles uit jouw training weet te halen.

Je traint dus op je eigen niveau, maar wel in een kleine groep. Dat is wel zo gezellig. We moedigen elkaar aan en versterken onderling onze band met leuke spelelementen. Zo word je gemotiveerd het maximale uit jezelf te halen en te sporten met zichtbare resultaten. Wij werken met groepen van maximaal 10 personen.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je traint in onze PT studio met behulp van verschillende attributen zoals bokszakken, kettlebells, TRX, halters, elastieken dumbbells en door oefeningen te doen waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. Je bent in beweging zonder dat daar vaste fitnessapparaten bij nodig zijn.

De training bestaat uit verschillende onderdelen, denk aan krachtcircuits, intervaltrainingen, tabata’s en allerlei spelvormen. Je weet van tevoren nooit welke workout je te wachten staat. Zo blijft de training altijd verrassend. Door onze intensieve en uitdagende lessen en onze enthousiaste, motiverende trainers ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis in slechts 30 minuten.  BURN staat voor maximaal resultaat in 30 minuten!

Wat kost het?

€14,95 per maand voor 1x in de week.

€ 26,95 per maand voor 2x in de week.

€ 29,95 per maand voor 1x in de week BURN en onbeperkt groepslessen!

Waar en wanneer?

In Lelystad:

Vrijdag avond om 18:30

Andere tijden zijn op aanvraag. Bij 2 of meer aanvragen openen wij een nieuwe groep.