Morning Bootcamp

Goedemorgen! Samen in actie

Voor welke fanatiekelingen is deze bootcamp?

Wil jij fitter worden en afvallen, heerlijk vroeg in de ochtend en wil je daar graag samen met andere aan werken? Kies dan voor Morning Bootcamp. Door elkaar te motiveren bereiken we allemaal sneller onze doelen. Met name in combinatie met onze Intensity training is Morning Bootcamp de manier om snel van de overtollige kilo’s af te komen.

Plezier en groepsgevoel staan centraal. Deze Bootcamp is er voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Je hoeft geen topconditie te hebben om deel te nemen, maar je moet wel op een rustig tempo kunnen hardlopen. Je wordt in overeenstemming met jouw niveau voldoende uitgedaagd en onze trainers zien erop toe dat je jezelf niet overbelast.

Je werkt in groepsverband aan jouw conditie en lichaam. Door onderling een hechte band op te bouwen, ervaringen met andere leden te delen en elkaar te motiveren haal je het maximale uit de trainingen. En dat levert zichtbare resultaten op.

Hoe gaat het in z’n werk?

Morning Bootcamp komt op hetzelfde neer als onze reguliere Bootcamp, maar is vroeg in de ochtend. Voor meer informatie, zie Bootcamp.

Wat kost het?

€21,95 per maand inclusief groepslessen Intensity

Waar en wanneer?

Morning Bootcamp vindt plaats op maandagen en woensdagen om 09:00 uur in Lelystad en woensdag om 10:30 in Dronten.
In de wintermaanden duiken we bij slecht weer in Lelystad onze studio in.
In Lelystad verzamelen we voor de studio Schans 18-02. In Dronten is de Bootcamp bij Agripark Oost 3 buiten bij het fitnesstoestel.