Mama Bootcamp

Gemotiveerde moeders samen in actie

Voor welke moeders is deze bootcamp?

Wil jij fitter worden en afvallen, en wil je daar graag samen met andere vrouwen aan werken? Kies dan voor MAMA Bootcamp. Door elkaar te motiveren bereiken we allemaal sneller onze doelen. Met name in combinatie met onze Intensity training is MAMA Bootcamp de manier om snel van de overtollige kilo’s af te komen.

Plezier en groepsgevoel staan centraal. MAMA Bootcamp is er voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Je hoeft geen topconditie te hebben om deel te nemen, maar je moet wel op een rustig tempo kunnen hardlopen. Je wordt in overeenstemming met jouw niveau voldoende uitgedaagd en onze trainers zien erop toe dat je jezelf niet overbelast.

Je werkt in groepsverband aan jouw conditie en lichaam. Door onderling een hechte band op te bouwen, ervaringen met andere vrouwen te delen en elkaar te motiveren haal je het maximale uit de trainingen. En dat levert zichtbare resultaten op.

Hoe gaat het in z’n werk?

MAMA Bootcamp komt op hetzelfde neer als onze reguliere Bootcamp, maar is uitsluitend toegankelijk voor vrouwen. Voor meer informatie, zie Bootcamp.

Wat kost het?

€21,95 per maand inclusief groepslessen Intensity

Waar en wanneer?

MAMA Bootcamp is exclusief voor vrouwen en vindt plaats op maandagen en woensdagen om 10:00 uur in Lelystad. In de wintermaanden duiken we bij slecht weer onze studio in.