Suspension30

Full-body workout in 30 minuten

Voor wie?

Weinig tijd om te sporten? Geen probleem. Met Suspension30 realiseer je een full-body workout in slechts 30 minuten. Als je in korte tijd sterker en gespierder wilt worden, dan is Suspension30 de oplossing voor jou. Met name buik- en rugspieren worden getraind en je verbrandt een hoop calorieën.

Suspension30 is een intensieve kracht- en cardiotraining. Met deze vrije en speelse trainingsvorm vergroot je de controle over je lichaam en houd je een goede balans tussen spierkracht en spieruithoudingsvermogen. In de trainingen ligt de nadruk op het behouden van je evenwicht, wat leidt tot meer stabiliteit in de gewrichten en een sterkere buik en rug.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je traint wekelijks een half uur met suspensiontrainers. Zo train je in korte tijd het hele lichaam. Doordat we in kleine groepen werken, krijg je voldoende begeleiding, zodat jij er zeker van bent dat je de verschillende oefeningen goed uitvoert.

Tijdens de trainingen doet elke deelnemer op zijn eigen niveau mee. Er wordt een leuke mix geboden van cardio en functionaliteit, ofwel het trainen van natuurlijke basisbewegingen zoals roteren en bukken. De lessen bieden de deelnemers ook veel gezelligheid en plezier. Geen les is hetzelfde, zodat Suspension30 nooit gaat vervelen. Een full-body workout is nog nooit zo leuk geweest.

Wat kost het?

Voor 1x per week, €14,95 per maand
Voor 2x per week, €26,95 per maand
Voor 3x per week, €38,95 per maand

Waar en wanneer?

In de PT-studio in Lelystad:
Op woensdagen om 18:30 uur