Trainen in Dronten

Welkom bij FIT12. In Dronten organiseren wij twee trainingsprogramma’s: Intensity & Bootcamp. Onze hoofdlocatie bevind zich in Lelystad en daar kan je van alle extra lessen gebruikmaken. Wij gaan graag in gesprek om de training te vinden die het best bij jou past.

Onze ervaren en gediplomeerde trainers helpen jou op de goede weg. Zij zorgen ervoor dat je de technieken goed onder de knie krijgt en motiveren je tijdens de trainingen alles te geven. In groepstrainingen zien zij erop toe dat de workouts op jouw niveau zijn afgestemd. We hebben ook voedingsspecialisten in ons team voor praktische adviezen over voeding om bijvoorbeeld af te vallen, op gewicht te blijven of spieren te kweken.

Fit12 biedt trainingen in groepsverband, maar je kunt ook kiezen voor Personal Training, Duo Personal Training of Small Group Training (tot max. 5 personen). Trainingen vinden plaats in de buitenlucht op verschillende locaties, in gymzalen of in onze privé-studio in Lelystad.

Intensity

Een unieke indoor workout waarmee je je hele lichaam traint voor meer lichaamskracht en een betere conditie.  Elke les is anders, dus je zult je tijdens de trainingen nooit vervelen. Intensity biedt jou een full-body workout met krachtcircuits, intervaltrainingen, tabata’s, en nog veel meer. Ook komen er diverse oefeningen aan bod waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. Intensity is er voor alle leeftijden, voor zowel beginners als gevorderden. De oefeningen stemmen we altijd af op jouw niveau. Verhoog je spierkracht en conditie, schrijf je in voor Intensity.

De populaire Intensity trainingen in Dronten worden gegeven in de gymzaal van het Aeres college. Deze is te vinden aan de Agripark Oost 3.

Bootcamp

Deze trainingen vinden plaats in de openlucht op verschillende uitdagende locaties, onder andere bij de middelbare school Het Perron. We werken met natuurlijke obstakels en attributen, zoals fietsenrekken, trappen, paaltjes, hekwerken, grasvelden en fietspaden. Je doet vaak oefeningen waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. Onze trainers zorgen ervoor dat de trainingen op jouw huidige niveau aansluiten. Onze bootcamps zijn er voor jong en oud en voor beginners en gevorderden. Het groepsgevoel en de saamhorigheid staan bij onze bootcamps centraal. Je hebt nog nooit met zoveel plezier gesport.

Stuur ons een bericht en plan jouw proefles of intakegesprek in. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 06-16708383.

Als je in Dronten woont kan je ook gewoon meedoen!